Om RMF

Om oss

Ranheim Musikkforening er et tradisjonsrikt korps som holder til på Ranheim i Trondheim. RMF består av ca 40 aktive medlemmer. Vi øver på Folkets Hus Ranheim på tirsdager kl 18.15 - kl 21.30.

Ønsker du å spille hos oss? Vi er opptatt av rekruttering, og RMF kan være korpset nettopp du leter etter. RMF har et variert program i løpet av året. Dette inkluderer NM i janitsjar, seminarer, gruppeøvelser, marsjering på 1. og 17. mai, stor høstkonsert, adventskonsert og mindre konserter hvor vi benytter muligheten til å spille spennende musikk.

Styret valgt på årsmøtet 2020

Leder: Brit Blekkan Fritdjofsen
Nestleder:Christine Teien
Økonomiansvarlig: Magnus Johnsen
Sekretær: Knut Torsethaugen
Materialforvalter: John Olav Berdahl
Styremedlem: Ragnhild Broen
Styremedlem: Michael Furuvik
1. varamedlem: Hilde Elise Næss
2. varamedlem: Kristin Skorstad

 

Dirigent

Jonathan Hamel var født i London, men oppvokst i Oxfordshire, Storbritannia. Han studert trombone og direksjon ved Leeds University der han fikk en Bachelor- og Mastergrad i utøvende-trombone og direksjon. Han flyttet til Vestnes kommune, Norge i 2002, der han jobbet som kultuskulelære og dirigent. Han har vært fast dirigent for Vestnes skolekorps og Tomra Brass og prosjektdirigent for blant annet SykkylvenJanitsjarorkester, Ørskog Brass og Tresfjord Janitsjar.
Han flyttet til Trondheim i 2010 og jobber som messingpedagog ved Trondheim Kommunale Kulturskole og er dirigent for Lørdagskole blåseensemble og orkester. Han er også dirigent for Flatåsen skolekorps. Han har hatt flere prosjekter med korps i Trondheim, inkludert Trondheim Politis Brassband og Byneset Musikkorps. Han tok pedagogikkutdanning ved NTNU Dragvoll i 2015.